Loading images...

Kerst en relatiegeschenken

Kerstpakketten, wijngeschenken en bijzondere eindejaarsgeschenken

Geen kerstpakket ‘van de plank’, maar een persoonlijk samengesteld geschenk.

Een uniek geschenk, geheel individueel samengesteld, dat maakt indruk! Voor grote en kleine aantallen maken wij voor U het verschil!

Wij zijn sterk in het belichten van de achtergrond van wijnen, whisky of bier en kunnen er veelal een mooi verhaal bij leveren wat bijdraagt tot een unieke beleving en uw geschenk een speciale touch geeft.

Voor de jaarlijkse klop op de schouder van medewerkers hebben wij een rijk assortiment met veel mogelijkheden. Samen met jou stellen wij daar een exclusief eindejaarsgeschenk uit samen. De persoonlijke aandacht die daaruit spreekt, wordt altijd weer bijzonder gewaardeerd. Als je een afspraak maakt, zorgen wij dat de pluim voor jouw mensen wordt gepersonifieerd, verpakt en verzonden.

Bijzondere wijngeschenken voor mensen die een goede wijn waarderen.

Als je weet dat je relaties een mooie wijn op prijs stellen, waarom zou je dan iets anders schenken?Als altijd hebben wij een bijna eindeloos aantal mogelijkheden: van de populaire namen tot en met de grote klassiekers, overal vandaan. Verpakt in een kistje, solo of met meerdere tezamen. Als blijk van persoonlijke aandacht kunnen wij je geschenk personifiëren, een kaartje met de beste wensen bijsluiten en verzenden.

Bel 0251-243941 en maak een afspraak voor een persoonlijk advies.